es

Reproducció Assistida

En la nostra preocupació per la innovació i l'evolució del Grup Clínic Selva Maresme, en el nostre afany de ser pioners tant en l’ampliació i millora de Centres com de Serveis; sempre pendents d’assessorar els nostres pacients, de poder-los oferir el millor i el més proper per la seva salut, junts per ajudar-los, hem esdevingut Centre de Referencia de FecunMed - Reproducció Assistida (Centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat) a l’Alt Maresme i a la Selva.

Amb aquesta nova associació, els pacients del Grup Clínic Selva Maresme podran accedir d'una manera més fàcil, còmoda i propera al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat que ofereix FecunMed (Especialistes en Fecundació in Vitro i inseminació artificial a Barcelona).

El Grup Clínic Selva Maresme dóna servei en una gran quantitat d'especialitats mèdiques. Amb aquesta col·laboració, incorpora l'àmbit de la reproducció assistida en el seu ventall multidisciplinari.

A FecunMed vetllen per donar solució a la gran majoria de problemes reproductius, procurant que el pacient visqui aquest procés de manera senzilla, amb il·lusió i amb confiança. La formació continuada de tot l’equip, la incorporació de les tècniques més noves, i la millora de les condicions tècniques i ambientals, els hi permeten millorar les taxes d'embaràs d'any en any.

 

Centres amb Reproducció Assistida - Fecunmed:
Policlínica Maresme  -  Croal Salut-Policlínica Maresme  -  Vectis-Policlínica Maresme
Gabimedi Lloret   -   Gabimedi Tordera