es

SOPAR DE NADAL 2014 – GRUP CLINIC SELVA MARESME

"He anat creixent amb el matí sense imposar-me límit"

Miquel Martí i Pol

gc-nadal2014

Divendres, 19 de Desembre, a l'Hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar, GRUP CLÍNIC SELVA MARESME va celebrar el seu sopar de Nadal 2014.

gc menu

Commemorar és reviure la memòria de les persones, recuperar les vivències, els llocs i els fets.

Recordar per no oblidar i no ser oblidats. Trenta anys després reivindiquem el fil que uneix el que érem, el que som i el que serem.

Dins l'any de celebracions del 30 aniversari del GRUP CLÍNIC SELVA MARESME, després de la inauguració oficial a l'ALT MARESME (24 de Maig) i un mes més tard a la SELVA (20 de Juny) amb presència de les institucions i els mitjans de comunicació, GRUP CLÍNIC SELVA MARESME ho ha volgut celebrar també en un sopar de germanor i en la intimitat de tots els que formen la gran família del GRUP CLÍNIC SELVA MARESME, per agrair la lleialtat, professionalitat i bona praxi dels nostres professionals: metges, odontòlegs, personal sanitari i d'administració, que són els que han fet possible que avui el Grup Clínic sigui el que és, un referent de qualitat i servei en tot l'Alt Maresme i la Selva.

Va ser un sopar molt animat, amb un parlament d'agraïments i projecció de futur per part del seu President (Dr. Joan Serra Jubal); i una festa final molt distreta que van organitzar la Rocío, en Jose i la Minerva, amb l'elecció de Miss i Míster Grup Clínic, personatge més simpàtic, més entranyable i més valorat; i que per cert que en l'apartat de persona més valorada es va elegir al Sr. Rufino Fernández, Administrador del Grup Clínic Selva Maresme.

Ens plau compartir un projecte comú, herència del passat, expressió del present i voluntat de futur, on tothom hi és convidat.

 

Caminem cap al futur amb naturalitat i fermesa.