es

GRUP CLÍNIC SELVA MARESME CENTRE DE REFERENCIA DE FECUNMED.

"Fonda i clara, la veu que em repeteix proclama vida"

Miquel Martí i Pol

grup clinic presentacio fecunmed

Dissabte 28 de Març al Centre INNOVA de Pineda de Mar, GRUP CLÍNIC SELVA MARESME va presentar la seva col·laboració amb FecunMed.

En la nostra preocupació per la innovació i l'evolució del Grup Clínic Selva Maresme (amb Centres mèdics des de Calella fins a Santa Coloma de Farners, passant per Pineda de Mar, Tordera, Lloret de Mar i Blanes), i en el nostre afany de ser pioners tant en l’ampliació i millora de Centres com de Serveis, sempre pendents d’assessorar els nostres pacients, junts per ajudar-los, hem esdevingut Centre de Referencia de FecunMed-Reproducció Assistida (Centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat) a l’Alt Maresme i a la Selva.

Amb aquesta nova associació, els pacients del Grup Clínic Selva Maresme podran accedir d'una manera més fàcil, còmoda i propera al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat que ofereix FecunMed.

Amb la presència dels especialistes de FecunMed (Dr. Xavier Saura -ginecòleg-, Dr. Rafael Buscà -biòleg- i Ferran Garcia -andròleg-) i dels ginecòlegs del GRUP CLÍNIC SELVA MARESME (Dr. Amato –coordinador de reproducció assistida i fertilitat-, Dra. Hernández, Dra. Molina, Dr. Yuste, Dra. Zarzoso i Dra. Costa), es va fer una presentació de tot el procés que comporta el tractament de la reproducció assistida.

grup clinic fecunmed