es

FIRA D’ENTITATS DE PINEDA DE MAR 2015. GRUP CLÍNIC SELVA MARESME

Presentacio GC Fecunmed Pineda

Dissabte 30 de Maig a la Sala LLORENS de Pineda de Mar, convidats pel GRUP OMEGA, GRUP CLÍNIC SELVA MARESME va fer una presentació de la seva col·laboració amb FecunMed.

En la nostra preocupació per la innovació i la evolució del Grup Clínic Selva-Maresme (amb Centres mèdics des de Calella fins a Santa Coloma de Farners, passant per Pineda, Tordera, Lloret i Blanes), en el nostre afany de ser pioners tant en l’ampliació i millora de Centres com de Serveis; sempre pendents d’assessorar els nostres pacients, junts per ajudar-los, hem esdevingut Centre de Referencia de FecunMed-Reproducció Assistida (Centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat) a l’Alt Maresme i a la Selva.

Amb aquesta nova associació, els pacients del Grup Clínic Selva Maresme podran accedir d'una manera més fàcil, còmoda i propera al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat que ofereix FecunMed.

Amb la presencia del Dr. Amato (coordinador de reproducció assistida i fertilitat del Grup Clínic Selva Maresme), es va fer una conferencia-presentació de tot el procés que comporta tot el tractament de la reproducció assistida.