es

FRAN ZURITA SUBCAMPEÓ D’ ESPANYA DE CICLISME CATEGORIA ELIT. GRUP CLÍNIC SELVA MARESME. UNITAT INTEGRAL DE MEDICINA DE L’ESPORT.

“Camins, que ara s’esvaeixen,... Camins, que hem de fer sols,... Camins, vora les estrelles,...”

Sopa de Cabra

grup clinic zurita
UNITAT INTEGRAL
DE MEDICINA DE L'ESPORT.
Fran Zurita medalla de plata al campionat d'Espanya de Ciclisme Elit. Fran Zurita amb Alejandro Valverde (Podium al Tour d'aquest any), guanyador de la prova.
Fran Zurita i Maria Elisa Fernandez, Metge de l'Esport del Grup Clínic Selva Maresme.  

Fran Zurita, ciclista promocionat pel Grup Clínic Selva Maresme, sota el control i la supervisió de la Unitat Integral de Medicina de l’Esport del Grup Clínic Selva Maresme, el diumenge 28 de juny i sota un sol asfixiant va disputar a Caceres el campionat d’Espanya de ciclisme que congregava en una mateixa cursa corredors de categoria elit i professional i a on Fran Zurita va assolir una meritòria cinquena plaça en una cursa guanyada per el Movistar Alejandro Valverde, lo que li va servir al Blanenc per proclamar-se subcampió de la categoria elit.

La cursa presentava, (per segona vegada), la particularitat de ajuntar ciclistes elit i professionals, lo que no deixa de ser una oportunitat per els corredors elit de lluir-se davant de tant il·lustres rivals i així ho va fer Zurita que amb la seva cinquena posició reivindicava un cop mes i ara de tu a tu amb ells, una oportunitat per militar a la màxima categoria del ciclisme.

Després de protagonitzar aquesta brillant actuació als Campionats d'Espanya, el ciclista blanenc sembla entestat en demostrar que te un lloc a l'escamot professional, no en va aquest cap de setmana ha rubricat una altre meritòria actuació, en aconseguir una sisena posició a Murcia i una victòria a Gatzara, ambdues puntuables per el trofeu Euskaldun.

Ara Zurita, prepararà les dues properes cites, Vuelta a Zamora i Vuelta a Leon.

Ara i amb la moral del resultat i perquè no amb la tranquil·litat d’haver complert amb nota l’objectiu de la temporada, Zurita afronta la segona part amb el propòsit de superar el nombre de victòries de l’any passat i amb l’esperança de que tot plegat li serveixi per aconseguir el contracte professional que malgrat una brillant trajectòria, de moment se li resisteix.

"He d'aprofitar el bon estat de forma per anar sumant resultats, l'any que ve no contemplo cap altre opció que no sigui corre amb professionals i crec que es important per el meu futur mantenir la ratxa fins a final d'any, que almenys per a mi no quedi", deia Zurita.