es

PRESENTACIÓ NÚMERO 2 REVISTA DEL GRUP CLÍNIC SELVA MARESME i DINAR DE NADAL

Grup Clinic grup 

“Content
vull retrobar-me amb la meva gent
i veure’ls iguals però diferents”.

Els Pets

 

Gc nadal presentacio

Dissabte, 12 de Desembre, al Restaurant Can Casellas de Tordera, GRUP CLÍNIC SELVA MARESME ha presentat el número 2 de la seva Revista. 

Diuen que crear una revista requereix un esforç important, però que el veritable afany és en la seva pervivència.

Estem molt satisfets d’aquest segon número, que hem ampliat amb pàgines i contingut científic, alhora que hem elaborat una nova distribució Sanitària.

Com a part bàsica de la Revista, GRUP CLÍNIC SELVA MARESME (integrat per 12 Establiments Sanitaris que donen cobertura a tot l’Alt Maresme i la Selva, des de Calella (2) fins a Santa Coloma de Farners, passant per Pineda de Mar (4), Tordera, Blanes (2) i Lloret de Mar (2); a part de 2 Establiments d’Òptica a Tordera i Lloret de Mar) a l’avantguarda en el procés innovador per tal de fer més properes i amb més expertesa les seves intervencions, a donat un altre toc a la seva interpretació de com entendre la medicina privada, evolucionant en la comprensió més amplia de les polítiques sanitàries, i passar d’una divisió de Serveis Sanitaris al paradigma de les UNITATS INTEGRALS SANITÀRIES, per tal de cohesionar encara més el seu enfocament cap a l’atenció als pacients.

Hem donat la portada a la UNITAT INTEGRAL de Reproducció Assistida. El Grup Clínic Selva Maresme ha esdevingut Centre de Referencia de FecunMed-Reproducció Assistida (Centre sanitari dedicat al diagnòstic i tractament integral de l'esterilitat i la infertilitat) a l’Alt Maresme i a la Selva. Era una opció que feia temps que s'estava valorant, la seva incorporació al Grup Clínic per tal de satisfer una necessitat més de col·laboració en l’ajuda als nostres pacients.

També destaquem com a part rellevant, la UNITAT INTEGRAL DE MEDICINA ESPORTIVA, on pretenem crear en els nostres Centres una Xarxa de Revisions i Control de tots els aspectes que es relacionen amb la pràctica de l’esport, des del nivell més bàsic fins a l’esport d'elit, amb un complex piramidal de Centres de Medicina de l’Esport de 1r., 2n. i 3r. Nivell, aglutinant totes les especialitats relacionades en el tema, Medicina Esportiva, cardiologia, traumatologia, psicologia, diatètica, fisioteràpia, proves diagnòstiques i proves en general.

Sense oblidar, la nostra proposta estrella, la Targeta Sanitària Pacient Preferent. Des de la direcció del nostre Grup Clínic es va realitzar un estudi valorant certs aspectes i variables del nostre sector per analitzar la projecció dels nostres serveis en el futur. És ben sabut per tothom, que avui en dia, la sanitat pública passa per greus problemes de finançament amb llistes d’espera, no tan sols per intervencions quirúrgiques sinó per simples consultes d’especialistes. És per això, que considerem no només necessari sinó imprescindible la coexistència d’un sistema sanitari públic amb un de privat, que complementi, en molts casos, les deficiències que presenta el sistema públic. A partir d’aquí, som coneixedors que no sobreviuríem si no fos també, gràcies a les diferents mútues i companyies d’assegurances de salut col·laboradores nostres, ja que són les que ens nodreixen principalment de pacients.

Amb convicció, satisfacció i la creença d’haver dut a terme una eficient iniciativa per a la salut, ens felicitem en acreditar el gran èxit obtingut per la Targeta Pacient Preferent, on ja més de mil-set-centes targetes gaudeixen de l’oferta de salut del Grup Clínic Selva Maresme per esmenar la salut de més de cinc mil dels nostres pacients; consolidant l’aposta per fer de la salut el bé més preuat en els nostres Establiments Sanitaris.

I hem tancat l’Acte de Presentació de la Revista, amb un dinar de Nadal, en la intimitat de tots els que formen la gran família del GRUP CLÍNIC SELVA MARESME, per agrair la lleialtat, professionalitat i bona praxi dels nostres professionals: metges, odontòlegs, personal sanitari i d'administració, que són els que han fet possible que avui el Grup Clínic sigui el que és, un referent de qualitat i servei en tot l'Alt Maresme i la Selva.

Ens plau compartir un projecte comú, herència del passat, expressió del present i voluntat de futur, on tothom hi és convidat.

Caminem cap al futur amb naturalitat i fermesa

 

Gc nadal centres

Gc nadal centres 2